De tweeling wil campagne gaan voeren nu ze tot de finalisten van Utopia behoren

De tweeling wil campagne gaan voeren nu ze tot de finalisten van Utopia behoren

Bas, Demi, Fay, Ivan en Mehmet hebben zojuist een zwarte envelop gekregen met daarin de boodschap dat zij de vijf finalisten zijn van Utopia 1. In de brief stond dat de bewoners verplicht 10 positieve stemmen moeten geven aan de andere 4 bewoners. Nadat de blijdschap een beetje is weggeëbd trekken Demi en Fay zich terug in het hutje om de beste tactiek te bespreken. De tweeling wil promotie gaan maken om op hen te stemmen. Demi en Fay willen banners ophangen in de loods en flyers bestellen om uit te delen. Misschien wordt het nu tijd om een van ons naar voren te schuiven oppert Demi. Dit lijkt Fay ook een goed idee maar ze moeten er dan wel rekening mee houden dat degene die ze naar voren schuiven nul stemmen van haar mede bewoners krijgt. De twee pakken pen en papier erbij en proberen te voorspellen hoe hun mede bewoners hun stemmen gaan verdelen. Wat zou Baas gaan doen? Als hij niet gaat winnen gunt hij het een van ons denk ik voorspelt Demi. Zal hun plan gaan werken En krijgen de twee gelijk met hun voorspelling?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. knorrie at 17:21

    als hun winnen dan is het echt een lachertje. er zitten nog 2 utopisten in en dat is geen tweeling. alles hebben ze met zijn 2e gedaan. dat is geen Utopia dat is pure egoïsme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *