De tweeling is woedend op Ivan omdat hij de pinpassen achtergehouden heeft

De tweeling is woedend op Ivan omdat hij de pinpassen achtergehouden heeft

Met het eindfeest in aantocht zijn Demi en Fay druk op zoek naar de pinpas. Nadat Mehmet deze vorige week heeft doorgeknipt is er een nieuwe aangevraagd, die al binnen zou moeten zijn. De twee hebben tot nu toe nog geen pinpas gezien en vragen zich af waar deze zou kunnen zijn. Als ze achter de computer zitten vragen ze het aan hun mede bewoners maar omdat die geen duidelijk antwoord geven besluiten ze de bank te bellen, om te vragen of zij meer weten. Wat de twee echter niet weten is dat de pinpas een paar dagen geleden al binnen is gekomen en dat Bas hem aan Ivan heeft gegeven.

Uiteindelijk hebben Demi en Fay Ivan en Bas ondervraagd, die vage tegenstrijdige antwoorden gaven. Reden genoeg voor de twee om aan te nemen dat er iets niet klopt. Weet jij waar de pinpas is?vraagt Demi boos aan Bas die gelijk toegeeft. Wanneer Demi en Fay dit horen ontploffen zij en gaan ze tekeer op Ivan, die de pas in zijn bezit heeft. De twee hebben de pinpas hard nodig, dus kunnen maar niet begrijpen dat Ivan dit voor hen achter heeft gehouden. Ik heb er geen woorden voor zegt Fay boos tegen Ivan terwijl ze hem cynisch een applaus geeft. Sterkte met je leven voegt ze eraan toe.  Toch besluit Ivan de pinpas niet aan Fay en Demi te geven. Wanneer jullie iets willen moet iedereen gelijk klaarstaan zegt Ivan in zichzelf, dacht het niet. Demi en Fay trekken zich terug en proberen rustig te worden. Zal Ivan de pinpas nog teruggeven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 20:04

    Eindelijk worden ze niet op hun wenken bedient zoals ik hier lees.
    Nu wordt er niet gesprongen als ze die blaaskaak open trekt!!
    Ze zijn stront verwend en zijn gewent op hun wenken bedient te worden, wat ook altijd gebeurd is.
    Ik ben als trouwe streamer van dag een gestopt met kijken op de streams, vanaf het moment dat Romy naar huis werd gestuurd.
    Dat had nooit mogen gebeuren Utopia is dood, de zogenaamde finalisten zijn in mijn ogen géén van alle een Utpiaan van het jaar niet en niet van de eeuw en niet van Utopia 1 !!!!!
    De mensen die daar in de finale staan zijn naar huis gestuurd zoals een Romy, een Cemal een Beau, dan praat je over echte Utopianen in hart en nieren!!
    Maar niet deze graaiers!!!

  2. Heidy at 18:28

    Wat is het toch een vervelende en enge man, Zo kinderachtig wat is hij bang voor de twins zeg, bang dat een van de meiden zal gaan winnen. Hij heeft helemaal het recht niet om die pinpas in zijn bezit te houden. De meisjes hebben keihard gewerkt voor het verdiende geld. Ik hoop echt dat Ivan absoluut niet gaat winnen.

  3. M.Hoedemaekers at 17:56

    Nou van mij niet hij heeft het niet alleen voor het zeggen wat denkt hij wel het is onze lieve heer niet. KWAL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *