De tweeling wil een vliegtuigje over laten vliegen als promotie voor de finale

De tweeling wil een vliegtuigje over laten vliegen als promotie voor de finale

De finale is van start gegaan en de bewoners doen er daarom alles aan om deze te winnen. De tweeling zijn al fanatiek bezig een campagne op te zetten en dit lijkt ze aardig te lukken. Al vroeg trekken de twee zich terug in hun caravan, om alles te regelen rondom hun campagne. Fay en Demi bellen de fotograaf waarmee zij een fotoshoot hebben gehad, om te vragen hoe het zit met hun banner die ze hebben laten maken. Morgen wordt deze banner geleverd en die willen zij graag zo groot mogelijk op de loods hebben geplakt. Maar dit is nog niet alles wat zij van plan zijn, want wanneer zij de telefoon hebben neergelegd komt het volgende idee alweer naar boven. De dames willen graag een vliegtuigje regelen dat over het Utopia terrein vliegt. Ook een vrachtwachten met hun banner erop komt aan bod. Wat gaan de twee allemaal nog uitvoeren tijdens hun campagne?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *