Demi en Fay willen verhuizen naar de caravan van Romy

Demi en Fay willen verhuizen naar de caravan van Romy

Voordat Demi en Fay afgelopen avond gaan slapen wil Demi een idee met haar zus bespreken. Demi stelt voor om te verhuizen naar de caravan van Romy. Hier hebben ze hun eerste week in Utopia geslapen en het lijkt haar daarom leuk om Utopia ook daarin af te sluiten. Dan is het cirkeltje rond voegt ze eraan toe. Fay wil er even over nadenken maar vindt het wel een leuk idee. Romy heeft in principe de caravan geschonken aan Mehmet maar dat weten de twee natuurlijk niet. Deal roept Fay dan. Demi stelt voor om niet direct een beslissing te maken maar om morgen eerst even in de caravan te kijken. Fay vindt het goed maar wil wel graag hetzelfde matras houden. Zal Mehmet het goed vinden dat de tweeling daar intrekken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *