Demi en Fay zijn benieuwd wat Bas gaat doen met zijn stemmen tijdens de finale

Demi en Fay zijn benieuwd wat Bas gaat doen met zijn stemmen tijdens de finale

Demi en Fay hebben middels een zwarte envelop te horen gekregen dat zij, samen met Mehmet, Ivan en Bas, de finalisten zijn van Utopia. Ze hebben besloten, om hun win kans te vergroten, dat ze Fay naar voren schuiven zodat zij de meeste stemmen krijgt. Als de twee afgelopen avond in bed liggen praten ze er nog uitgebreid over na. Ze vragen zich af of Bas zich aan zijn woord houdt en zijn 6 stemmen vrijdag aan Fay gaat geven. Wat zou hij met zijn andere drie stemmen gaan doen? vraagt Demi zich af. Demi denkt dat Bas zijn zes stemmen naar Fay gaan en zijn drie stemmen naar haar. Wij geven elkaar namelijk zes stemmen en onze drie stemmen gaan beiden naar Bas somt ze verder op. Demi denkt op haar beurt dat Bas het misschien niet fijn vindt om de tweeling dan in totaal negen stemmen te geven. Demi en Fay vinden het maar lastig en besluiten als ze binnenkort met Bas te gaan praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Corry Weijermans at 13:45

  Nou nou is dat een verassing dat Fay naar voren geschoven wordt !!!!
  Dat is de gehaaide van de twee !!!

  Wat hebben papa en mama hiervoor moeten neertellen om hun erin te houden?
  Het klopt voor geen meter, alles is van te voren bepaald door de Mol!!
  Alles lag al vast waardeloos om Utopia 1 zo te laten afgaan wat een domper op heel Utopia!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *