Demi vindt het zwaar om Romy pijn te doen, ze overlegt met Bas en Demi wat te doen tijdens de nominatie

Demi vindt het zwaar om Romy pijn te doen, ze overlegt met Bas en Demi wat te doen tijdens de nominatie

Als Demi aan het uithuilen is bij Fay komt Bas bij de tweeling zitten. Hij begrijpt dat Demi moeite heeft met de keuze voor maandag en geeft haar een knuffel. Weet jij al wat je gaat doen? vraagt Fay. Bas antwoordt dat dit afhangt van wat zij met z’n drieën gaan doen. Misschien moeten we het bespreekbaar maken vraagt hij. En dan? Het risico lopen dat het drie tegen drie wordt? antwoordt Demi. Fay legt vervolgens uit dat het inderdaad moeilijk is maar het ook een spel is en dat er soms hard gespeeld moet worden. Er zijn wel meer dingen niet eerlijk gegaan gaat ze verder. Bas vult haar aan door te zeggen dat alles geoorloofd is in een spel. Maar de emotionele band komt erbij kijken benadrukt hij. Demi vertelt verder dat ze het zwaar vindt om Romy verdriet te doen. Fay herinnert haar eraan wat Romy allemaal heeft gedaan tijdens de voorgaande nominatierondes. Het is wel moeilijk, maar wil je dat een van ons wint? vraagt Demi. Dan worden de vier abrupt onderbroken door de binnenkomst van Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *