Ivan heeft een plan en gaat er alles aan doen om te voorkomen dat Fay weggestuurd wordt

Ivan heeft een plan en gaat er alles aan doen om te voorkomen dat Fay weggestuurd wordt

Gisteren waren Demi en Fay woest op Ivan dit omdat hij hun afspraak niet is nagekomen. Na een confrontatie vertelde Ivan aan Fay dat ze zich nog geen zorgen hoefde te maken. Hij liet doorschemeren dat er misschien meer bewoners een positieve stem aan Fay zouden geven.Vandaag besluit Fay weer naar Ivan toe te gaan. De eliminatie is al over een paar uur, de tijd begint te dringen. Ivan vertelt haar dat als zijn plan lukt, ze meer amuletten krijgt. Hij is aan het proberen om Linda en Mehmet om te praten. Ik ben echt mijn best aan het doen legt hij uit. Maar wat Ivan precies aan het proberen is, wil hij niet vertellen. Laten we het hopen antwoordt Fay uiteindelijk. Ivan knikt en belooft haar dat als het plan niet lukt, hij voor Demi zal zorgen.

Na het gesprek met Ivan gaat Fay weer terug naar Demi. In geuren en kleuren vertelt ze wat Ivan tegen haar heeft gezegd. Als Demi het verhaal heeft gehoord, probeert ze alles te relativeren. Ze heeft er geen vertrouwen in. Wat denk je nou echt dat er gaat gebeuren vraagt ze aan Fay. Hoewel het een mooie uitkomst zou zijn en Demi het erg hoopt, kan ze het niet geloven. Ze willen je het liefst weg hebben benadrukt Demi over Linda en Mehmet. Fay knikt dit weet ze ook. Als het zo is, dan heb ik nog een beetje vertrouwen in Ivan laat ze verder nog weten. Maar als het niet zo is, hoeft ze nooit meer met hem te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *