Ivan is benieuwd of Rienk de bevindingen van Linda aanneemt

Ivan is benieuwd of Rienk de bevindingen van Linda aanneemt

Als Linda en Ivan samen in de keuken staan, begint Linda over wederom over Rienk. Ik ga zo met Rienk praten begint ze tegen Ivan. Ivan vraagt haar waarom en Linda legt uit dat ze vindt dat Rienk niet meer bezig is met de idealen waarmee hij binnenkwam. Dat heeft José mij ook verteld tijdens haar bezoek voegt ze eraan toe. Ik heb het eerst gelaten voor wat het was maar ik merk dat het me niet lekker zit vervolgt ze. En benadrukt daarna dat ze het vervelend zou vinden als Rienk straks vertrekt uit Utopia en dat hij dan al zijn idealen uit het oog is verloren. Het zou jammer zijn als hij straks terugkijkt en denkt waarom heeft niemand me dit verteld? gaat ze verder. Ivan snapt wat Linda probeert duidelijk te maken en geeft aan dat zij misschien wel de juiste persoon is om het gesprek aan te gaan met Rienk. Ik ben benieuwd of hij het van je aanneemt spreekt hij verder uit. Gaat Linda echt het gesprek met Rienk aan? Wordt wellicht vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Zwaan at 23:31

    Rienk is gewoon een profiteur. Hoeft geen medelijden te hebben dat ze een zwerver op straat zetten. Daar heeft hij zelf voor gekozen. Hij kan ook kiezen voor een huis en een bijstandsuitkering op slippers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *