Rienk en Linda hebben een discussie over zijn verblijf

Rienk en Linda hebben een discussie over zijn verblijf

Gisteren is het verder rustig verlopen in Utopia. Linda had het plan om Rienk aan te spreken en uiteindelijk heeft ze dat ook gedaan. In dit bericht lees je terug hoe dat verlopen is. Linda heeft een beetje het gevoel dat de duidelijke visie en serene levensstijl waarmee Rienk Utopia in kwam een beetje zijn weggevaagd. Rienk geeft aan dat hij nog steeds de ideale samenleving wil maar door de naderende finale is dit moeilijker. Hij is van mening dat de bewoners door de finale wantrouwend en paranoia worden en daar heeft hij veel moeite mee. Linda vindt wel dat Rienk ook al is hij een gast, er rekening mee moet houden dat Utopia ook een bv is. Rienk is echter niet van plan zich aan te passen aan de bv omdat hij er leeft en ze daar toevallig ook geld aan het verdienen zijn. Moet je je sowieso niet aanpassen omdat je in een groep leeft? vraagt Linda hem waarop Rienk reageert dat hij dat wel doet maar dat hij zich nooit zal conformeren aan geld. Maar het feit dat wij geld verdienen, betekent wel dat wij hier kunnen zijn gaat Linda hier tegenin. Dan wil ik graag dat we leven in armoe antwoordt Rienk resoluut. De twee belanden vervolgens in een discussie omtrent de bv, geld en de ideale samenleving. Linda moet zich er na afloop bij neerleggen dat de twee het niet eens zullen worden met elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 77    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 12:17

    Wie is Linda, dat zij een ander op zn idealen moet wijzen??? Zij is geld en nog eens geld, en een grote chagerijn, die roddelt en een ander niets gunt. En dan die vreselijke lach. Laat ze daar mee ophoden. Zo nep allemaal/

  2. Bep at 09:08

    Laten we eerlijk zijn ,is het nou niet beter dat rienk daar weggaat.
    En de spelers hun spel zelf laten spelen .
    Rienk is nu een ergenis voort een ieder daar .
    En hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *