Ivan probeert Bas over te halen niet op de tweeling te stemmen

Ivan probeert Bas over te halen niet op de tweeling te stemmen

Sinds de bewoners weten dat ze aankomende vrijdag moeten stemmen, wordt hier veel over gesproken. De tweelinf willen dat Bas zijn zes stemmen aan Fay geeft en zijn drie stemmen aan Demi. Bas lijkt hier niet helemaal van overtuigd en bespreekt ook met Ivan wat het beste is om te doen. Aan wie ga jij je stemmen geven? vraagt Ivan aan Bas. Ik denk zes aan een van de tweelinf en dan hou ik er nog drie en een over antwoordt Bas. Waarom zou je dat doen? reageert Ivan. Volgens hem is het niet slim om zes stemmen aan Demi en Fay te geven. Als je ze nou aan mij geeft gaat Ivan voorzichtig verder maar hier voelt Bas nog weinig voor aangezien hij Ivan als grote concurrent ziet.   Op wie kan je het meeste bouwen? vraagt Ivan aan Bas. Je kan je stemmen aan hun geven maar misschien zien zij jou wel als concurrent en geven ze je niks gaat hij verder. Bas kijkt stilzwijgend voor zich uit als Ivan verder gaat met het overhalen van Bas. Gaat het hem lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *