Ivan vindt Rienk een t*fusjong en wil hem naar huis sturen

Ivan vindt Rienk een t*fusjong en wil hem naar huis sturen

Zullen we even praten? Ik heb een zeer interessant gesprek gehad met Rienk gisteren, waar ik het mijne van denk begint Linda tegen Ivan. En vertelt dat zij niet gevoelig is voor Rienk zijn negatieve woorden richting Ivan. Ivan kijkt vragend en Linda doet uit de doeken dat hij vindt dat Ivan paranoïde is, omdat hij zes stemmen op Romy heeft gegeven. Dit heeft hij verteld waar ook de tweeling en Romy bijzaten. Hij zei, hij moet stoppen om op zijn vrienden te stemmen, eerst Billy, nu Romy voegt ze eraan toe. Linda geeft aan dat Rienk heeft laten weten dat hij Ivan voor de fight night op zijn plek heeft gezet en van plan is om dat weer te doen. Ik ga hem vanavond naar huis sturen. Ik zweer het je, opzouten vervolgt Ivan geïrriteerd. Ondankbaar t*fusjong gaat hij boos verder. Linda laat nogmaals weten dat zij niet gevoelig is voor Rienk zijn praatjes maar dat anderen dat misschien wel zijn. Ivan is laaiend na wat Linda hem heeft verteld en gaat buiten even stoom afblazen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Nans at 13:10

  Rienk heeft gewoon gelijk als ivan echt zo goed en eerlijk was dan had hij achter romy en cemal gestaan, dan pas was hij een eerlijk en oprechte man

 2. Corry Weijermans at 13:00

  Die hele Ivan die denkt dat hij heer en meester van Utopia is, en alles mag roepen en schreeuwen en zeggen.
  En het ergste is dat hij anderen veroordeeld op alles wat hij zelf ook doet!
  Zoals een complot smeden en kletsen achter iemands rug om en onderling met de vide mensen afspraken maken op de vide of achter de loods, als iedereen in bed ligt!!

  • Nans at 13:08

   Ben het hier zo mee eens hoop zo dat die ivan eruit gaat, alles wat iie over vemal zegt is hij zelf, laat deze twee mensjes lekker gaan en willen winnen, vind dit allemaal zo oneerlijk, ze zitten er al zolang in.

  • Nans at 13:12

   Echt gesmeekt om de stemmen van de tweeling heeft ivan, iets wat romy en cemal nooit gedaan hebben, ze hebben echt op gevoel geatemd en niet naar de positie hoe iemand er voor staat buiten uitopia. Aub zwarte enveloppe romy en cemal blijven!!!!!!!!!

 3. Bep at 12:19

  En terecht Ivan .
  Weet je maar zeg het wel op een beschaafde manier .
  Het gasten verblijf houd hier op .
  Dat heb jij niets verkeerds gedaan .en kan hij zonder ruzie gaan

 4. joke gotte at 12:17

  Linda waar bemoei je je mee weer voor Ivan opkomen ,en zij roddelt niet zij heeft niet anders gedaan .En ze is heel doordacht bezig .En niet gek op Yvan???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *