Het is vandaag een zeer spannende dag voor Romy en Cemal, wie moet er weg?

Het is vandaag een zeer spannende dag voor Romy en Cemal, wie moet er weg?

Een nieuwe dag is inmiddels alweer begonnen. En vandaag is het een spannende dag voor genomineerden Cemal en Romy. Cemal maakt Romy zachtjes wakker en de twee geven elkaar een innige knuffel. Ben je zenuwachtig vraagt Romy aan hem. Cemal knikt ja. Het tweetal is beiden zichtbaar nerveus voor de eliminatieronde. Een van hen zal Utopia moeten verlaten. Ik hoop dat jij wordt gekozen geeft Romy aan terwijl ze door zijn haar friemelt. Cemal hoopt op zijn beurt dat Romy mag blijven. Hij heeft gisteren enkele bewoners gevraagd om vooral op Romy te stemmen maar hier heeft zij lucht van gekregen. Je moet niet tegen mensen zeggen dat ze niet op jou moeten stemmen maakt ze hem dan ook duidelijk. Cemal adviseert Romy om vanaf nu goed te kijken naar het stemgedrag van haar mede bewoners en haar tactiek daarop aan te passen. Je moet je niet laten leiden door emoties voegt hij daar aan toe. Al de hele dag zijn Cemal en Romy niet van elkaar weg te slaan. Dat gaat gepaard met een hoop tranen en emotionele woorden. De twee zitten nog wat later in de cabana en Romy kan niet stoppen met huilen. Ik ben zo misselijk van de spanning zegt Romy door haar tranen heen. Cemal neemt Romy mee om een stukje over het Utopia terrein te wandelen. Het wordt een hele zware dag lieffie, maar we kunnen dit fluistert Cemal in het oor van zijn vriendin als zij weer in huilen uitbarst. Ik hoop dat jij wordt gekozen zegt Romy zacht. Zal Romy haar wens uitkomen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 12:04

    Of je nu of volgende weken gaat je zal toch een keer in de gewone maatschappij je plek moeten vinden.Zo makkelijk als in Utopia zal het niet meer woeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *