De bewoners houden een emotioneel afscheidsfeest voor Romy en Cemal

De bewoners houden een emotioneel afscheidsfeest voor Romy en Cemal

Afgelopen avond is het de laatste avond van het koppel Romy en Cemal. Beiden zijn namelijk genomineerd en lopen het risico naar huis te worden gestemd. Om hun laatste tijd samen in Utopia door te brengen hebben Demi en Fay bedacht een feestje te organiseren voor hen. Romy en Cemal zijn daar wel voor in en komen al snel op gang wanneer Bas hun favoriete muziek draait. De twee dansen er samen op los en zelfs de lapdance van Cemal blijft niet achterwegen. Met tranen in hun ogen lijken ze te genieten van hun laatste avond samen.

Maar niet alleen voor Romy en Cemal is het zwaar. Ook Bas lijkt er moeite mee hebben. Cemal en Bas zoeken elkaar op als het einde van de avond nadert. Bas en Cemal knuffelen elkaar en barsten samen in huilen uit. Kijk wat we voor elkaar hebben gekregen zegt Cemal tegen Bas. Cemal geeft aan dat hij Bas enorm gaat missen. Je bent mijn broer voor het leven voegt hij eraan toe. Bas die het ook emotioneel is kan dit alleen maar bevestigen. De twee omarmen elkaar een lange tijd en kijken elkaar nog even doordringend aan. Ik heb zoveel van je geleerd man, love you sluit Cemal af. De twee geven elkaar een high five en lopen ieder hun eigen kant op. Wie zal Utopia moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *