Rienk is in tranen door het naderende einde van Utopia

Rienk is in tranen door het naderende einde van Utopia

Cemal en Romy zijn genomineerd en dit betekent dat één van hen Utopia moet verlaten. Rienk is vanaf het eerste moment in Utopia en zet zich vanaf het begin in voor het creëren van de ideale samenleving. Wanneer Cemal en Rienk afgelopen avond hun tijd in Utopia bespreken wordt Rienk emotioneel. Ik dacht vanmiddag, dit is niet meer mijn Utopia. Wat wij hebben opgebouwd, breken jullie nu af denkt Cemal hardop terwijl Rienk hem aanhoort. Wanneer Rienk dit hoort wordt hij emotioneel en barst hij in huilen uit. Kom eens even hier zegt Cemal terwijl hij met open armen richting hem loopt. De twee evalueren daarna nog hun tijd in Utopia met ups en downs.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *