Romy is ontroostbaar met de gedachte dat ze zonder Cemal verder moet

Romy is ontroostbaar met de gedachte dat ze zonder Cemal verder moet

Cemal en Romy zijn beide genomineerd en dit betekend dat het voor één van hen de laatste avond kan zijn. Wanneer Cemal Romy opzoekt in het penthouse spreekt ze uit hoe zenuwachtig ze is voor morgen. Terwijl ze dit tegen hem zegt barst ze in huilen uit. Cemal probeert haar te troosten maar niks lijkt te helpen. Ik ben misselijk zegt Romy terwijl ze zich naar de toiletten beneden gaat. Ze is kennelijk zo zenuwachtig dat ze er een beetje van moet spugen. Je bent gewoon mijn alles Cemal zegt Romy terwijl ze weer terug lopen naar boven. Wat moet ik nou zonder jou doen Cemal? gaat ze verder. Cemal wil dat Romy het nog even een paar weken zonder hem volhoudt als het betekent dat hij morgen moet vertrekken. Samen herbeleven ze oude Utopia momenten en fantaseren ze nog even over de toekomst.

Terwijl Cemal nog altijd zijn best doet om Romy te troosten komen Demi en Fay ook het penthouse in gelopen. De dames hoorden Romy heel hard huilen dus wilden ze even komen kijken hoe het met het tweetal ging. Ik snap nu hoe jullie je gevoeld moeten hebben huilt Romy. Daar komen jullie echt wel doorheen antwoordt Demi bemoedigend. Romy zegt dat ze niet alleen verdrietig is, maar vooral ook boos. Jij hebt op ons gestemd, wij hebben op jou gestemd. Dat is nu geweest zegt Fay tegen Romy die hierdoor toch even moet lachen. Dat neemt niet weg dat we hier voor elkaar moeten zijn vervolgt Fay troostend. En stelt voor dat Romy en Cemal uit bed komen aangezien de bewoners een feestje voor te bereiden hebben. De tweeling wil het thema Moulin Rouge gebruiken voor het feestje. Romy en Cemal lijken direct enthousiast. Cemal vindt alles prima, hij wil alleen niet dat Romy de mogelijk laatste avond in Utopia alleen maar huilt. Dat doet me denken aan de eerste zes weken dat je hier was grapt hij. De vier bewoners gaan naar beneden en beginnen direct aan de voorbereidingen van het afscheidsfeestje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *