Linda is klaar met Rienk en bespreekt zijn ondankbare gedrag met Mehmet en de tweeling

Linda is klaar met Rienk en bespreekt zijn ondankbare gedrag met Mehmet en de tweeling

Rienk is te gast in Utopia en dit gaat tot nu toe goed. Toch zijn er enkele bewoners die zich gaan irriteren aan Rienk. Linda heeft afgelopen avond wraps gemaakt maar Rienk wil hier graag kaas op. Wanneer hij erachter komt dat er geen kaas is, lijkt hij lichtelijk geïrriteerd te raken. Bij Linda valt dit in het verkeerde keelgat en wanneer Rienk weg is lucht zij haar hart bij Mehmet, Fay en Demi. Hij zit hier met zo’n kop zijn eten op te eten, ik heb daar echt moeite mee zegt Linda boos tegen Mehmet, die haar helemaal begrijpt. Als iemand anders zich zo zou gedragen zou ik hem er misschien best een stem voor geven voegt ze eraan toe. Hij is niet dankbaar zegt Mehmet tegen Linda. Er is altijd wel iets te klagen benadrukt Linda. Ook Demi geeft aan dit niet achter Rienk te hebben gezocht. Misschien heb ik dan een verkeerd beeld van hem gaat ze verder. Gaan ze Rienk ooit nog aanspreken op zijn gedrag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *