Demi en Fay weten niet wat ze moeten doen met het complot voorstel van Bas

Demi en Fay weten niet wat ze moeten doen met het complot voorstel van Bas

Nadat Bas met Demi en Fay heeft gepraat, vraagt Romy aan hem hoe Demi en Fay reageerden op het voorstel om met zijn vieren een pact te vormen en een complot te sluiten. Ze gaan erover nadenken vertelt Bas nuchter. Ik vertrouw jou helemaal, maar er is natuurlijk veel gebeurd tussen jullie legt hij uit. Volgens Romy is een bondje vormen met zijn vieren wel een manier om ver te kunnen komen in het spel. Zal ik anders zelf met ze gaan praten? stelt Romy voor. Maar volgens Bas is dit niet de manier. Laat ze er maar even rustig over nadenken adviseert hij haar.

Ondertussen zonderen Demi en Fay zich af in de cabana nadat ze met Bas hebben gepraat. Demi vraagt Fay wat zij van het voorstel van Bas vond om samen met hem en Romy een pact te vormen als Romy mag blijven morgen. Fay antwoordt dat ze het lastig vindt en niet goed weet wat ze moet doen. Mijn hoofd maakt overuren voegt ze eraan toe.  Al snel hebben de twee het over de eindstrijd, waarin ze al ver zijn gekomen. Wajo, we zitten gewoon bij de laatste zeven zegt Fay trots, waarna zij en Demi elkaar een boks geven. De twee zijn trots op hoever ze gekomen zijn, maar hebben ook een hoop stof tot nadenken. Zouden ze openstaan voor een bondje met Romy en Bas, mocht dit zover komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *