Ivan wil iets met de groep doen wat je eigenlijk nooit zou willen doen tijdens het eindfeest van Utopia

Ivan wil iets met de groep doen wat je eigenlijk nooit zou willen doen tijdens het eindfeest van Utopia

Ivan komt fluitend aanlopen als Mehmet vraagt of hij zenuwachtig is voor zijn Shownieuws bezoek. Nee maar wel voor zaterdag laat Ivan op zijn beurt weten. Aanstaande zaterdag is het allerlaatste feest in Utopia, het eindfeest. Wat zouden jullie ervan vinden om zaterdag iets te doen? vraagt hij vervolgens aan Bas en Mehmet. Ivan wil het eindfeest goed afsluiten, met iets leuks. Iets waar alle bewoners aan mee zullen werken. Wat wil je doen?vraagt Bas nieuwsgierig. Jij gaat iemand een lapdance geven grapt hij terwijl hij Mehmet aankijkt. Mehmet stelt voor dat Ivan gaat bodybuilden. Ivan moet hier wel om lachen maar wil hier op terugkomen als de hele groep bij elkaar is.

Wat later loopt Ivan door de loods en hoort dat Bas absoluut niet wil zingen tijdens het eindfeest en dit brengt hem dan weer op een goed idee. Dat kunnen we doen! voegt hij er enthousiast aan toe. Ivan wil dat iedereen individueel iets op een briefje schrijft wat hij of zij absoluut niet wil doen. Vervolgens wordt dit in een bak gegooid en trekt iedereen een briefje hieruit. Hetgeen wat er op dit briefje staat, moet worden uitgevoerd tijdens het eindfeest. Oké reageert Bas nonchalant. Als ze dit vervolgens bij de vrouwen willen voorleggen, belanden Ivan en de tweeling in een  discussie. Het eindfeest idee zal dus later ter sprake moeten komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *