Demi en Fay zijn nog altijd boos op Ivan en vinden hem erg kinderachtig

Demi en Fay zijn nog altijd boos op Ivan en vinden hem erg kinderachtig

Als Ivan zijn leuke idee voor het eindfeest wil voorleggen, wordt hij woest aangestaard door Demi en Fay. Waar ben je eigenlijk mee bezig vraagt Demi boos, doelend op de pinpas die hij nog steeds voor ze achterhoudt. Ivan haalt zijn schouders op. Waarom houd je het voor ons achter? gaat Demi verder. Ik wil het nog even geheim houden maakt Ivan de twee vervolgens duidelijk. De tweeling geeft op hun beurt aan druk met hun bv bezig te zijn en daarom de pinpas niet kunnen missen. Demi is boos dat Ivan zwijgt over de pinpas maar dit wel deelt met Bas en Mehmet. Dat vind ik kinderachtig maakt Fay hem duidelijk. Ivan kaatst de bal terug en vindt dat de tweeling continu geheimen voor de rest heeft. Waar wij mee bezig zijn, heeft niks met jullie te maken. Daar komen jullie wel achter reageert Demi boos. Fay is er inmiddels helemaal klaar mee. Ik wil het gewoon cash in mijn handen hebben beveelt Fay hem. Ivan zegt ze dat dit niet gaat gebeuren en hiermee lijkt deze onenigheid nog lang niet opgelost te zijn

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 08:41

    Wat denkt die Ivan wel dat hij dat kan beslissen , wat een arrogante kwal.
    Wat hoop ik toch dat hij niet wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *