Bas en Mehmet vinden dat de tweeling een hoop drama maken

Bas en Mehmet vinden dat de tweeling een hoop drama maken

Afgelopen avond hebben Demi, Ivan en Fay ruzie gehad over het achterhouden van de pinpassen. Demi en Fay vinden het enorm kinderachtig van Ivan dat hij de pinpassen niet wil geven. Als de tweeling afgelopen avond in bed ligt spreken ze wederom hun onvrede uit. Ik vind het zo jammer dat Ivan zo doet, we hebben elkaar altijd gesteund en nu doet hij dit zegt Fay sip. Ook Bas en Mehmet bespreken het voorval. Dat Fay dan ook wegloopt en zegt bedankt voor de support zegt Bas hoofdschuddend. Tja, dop je eigen boontjes reageert Mehmet terwijl hij zijn schouders ophaalt. De mannen zijn het ook niet helemaal eens met de actie van Ivan maar vinden de twee er een iets te groot drama van maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 12:28

    Ja het gaat dan nu eindelijk een keer niet zoals Fay en Demi eisen, en altijd met hun grote mond en stampvoeten hun zin krijgen.
    Hou het maar mooi vast tot het einde!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *