Mehmet twijfelt nog moet hij zijn stemmen voor de finale tactisch of op gevoel inzetten?

Mehmet twijfelt nog moet hij zijn stemmen voor de finale tactisch of op gevoel inzetten?

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia en Demi en Fay zijn al vroeg wakker en lopen samen naar de loods waar ze Mehmet tegenkomen. Fay vraagt of Mehmet al weet hoe hij zijn stemmen gaat verdelen. Ik ben nog aan het twijfelen, ik vind het echt f*cked up voor vandaag zegt Mehmet. De dames knikken en luisteren aandachtig naar wat hij te zeggen heeft. Ga je op gevoel of tactisch? Ik vind het echt heel lastig laat Mehmet verder weten. Ik heb er de hele nacht over liggen malen gaat hij verder. De tweeling kikken en zeggen dat zij er ook veel aan gedacht hebben en er ook nog niet helemaal uit zijn wat ze gaan doen. Ga jij eigenlijk campagne voeren? vraagt Demi nieuwsgierig aan Mehmet. Hij laat weten dat er dingen lopen maar wil er niet te veel over uitweiden. En dingen hier bekladden en ophangen is niet echt iets voor mij legt Mehmet met een knipoog uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *