Ivan wil niet dat Utopia bv meebetaalt aan het verzoeningsdiner

Ivan wil niet dat Utopia bv meebetaalt aan het verzoeningsdiner

Als Demi en Fay de uitnodigingen voor het verzoeningsdiner hebben uitgedeeld doen de twee een vreugdedansje. Ze hebben eerder aangegeven dat zij zelf meebetalen aan het diner maar dat zij graag zien dat de bv dit ook doet. Ivan is daarom erg benieuwd wat het kostenplaatje is en vraagt hiernaar. Fay wil niet zeggen hoeveel het diner precies kost. Wat wil de bv ervoor geven? vraagt ze. Ivan antwoordt dat hij 50 euro van zijn eigen zakgeld doneert. Demonstratief haalt Fay 50 euro van het totaalbedrag af. En wat geeft de bv? gaat ze verder. Met een grijns op zijn gezicht zegt Ivan dat de bv geen geld heeft. Als Fay antwoordt dat dit niet klopt zegt Ivan dat de bv vijf euro schenkt. Dan krijgt het gesprek een serieuzere toon. Ik wil niet dat het van de bv betaald wordt legt Ivan verder uit. Maar het is iets wat we met z’n allen doen he antwoordt Demi. Toch blijft Ivan bij zijn mening. Hij vindt dat de twee het diner moeten betalen aangezien zij het organiseren. Wij betalen het ook maar het zou fijn zijn als de bv ook een bijdrage levert legt Fay uit. De drie lijken het dan ook niet eens te worden. Het is in mijn ogen niet nodig gaat Ivan verder. De tweeling besluit het op te geven en nemen genoegen met nul euro.

Uiteindelijk gaan Demi en Fay het gesprek aan met Romy. De twee vinden dit jammer en vertellen aan Romy wat Ivan heeft gezegd. We krijgen gewoon geen geld van de bv zegt Fay verbaasd. Terwijl we heel hard werken voor dat geld gaat ze verder. Romy kan haar oren niet geloven. Het is geen probleem benadrukt Demi maar Romy is het hier niet mee eens. Doe normaal hoor roept ze uit. En vindt het belachelijk dat de twee het diner helemaal zelf moeten betalen. Had dan de helft betaald vervolgt Fay. Demi en Fay balen norm maar besluiten dat ze zich niet laten tegenhouden door het besluit van Ivan. Het is hard maar we doen het voor iedereen sluiten ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 12:14

    De tweeling willen dit maar er zit zoals gewoonlijk weer een adder onder het gras.
    Zij willen niet alles betalen maar wel alles regelen en uit kiezen wat er gegeten gaat worden.
    Wat natuurlijk ook iets moet zijn wat zij zelf heel lekker vinden.
    Ik vind dat als zij het zo graag willen het verzoeningsdiner dan moeten zij het ook bekostigen!!
    Ze willen altijd van alles uit zogenaamde goede bedoelingen, maar de ander krijgt altijd de helft van de rekening.
    Ik zou al helemaal niet mee doen hieraan op deze manier!

  2. M.Hoedemaekers at 11:33

    Heeft Ivan alleen zeggenschap over het geld van de bv. het lijkt er wel op ,of is hij zo overtuigd van zijn overwinning dat hij denkt dat het van zijn geld afgaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *