Kiest Linda voor de oprotpremie?!

Kiest Linda voor de oprotpremie?!

Mehmet is met het idee gekomen een geldpot midden op tafel neer te zetten, met 5000 euro erin. Elke dag rond 14:00 uur wil hij de pot aanvullen met een geldbedrag. Vandaag is er 1500 euro toegevoegd. Demi en Fay vragen zich af of er een bewoners zal zwichten voor de 6500 euro. Fay en Demi denken beide dat Ivan en Linda niet de geldpot zullen pakken, omdat ze dit zonde vinden voor de bv. Wat denk jij vraagt Fay aan Demi, maar zij vindt het bedrag veelte weinig om te vertrekken uit Utopia. Demi denkt dat er pas bewoners na gaan denken over het bedrag wanneer er twintigduizend euro in de pot zit. Zou jij het dan doen? vraagt Fay geïnteresseerd aan haar zus maar ze geeft aan van niet. Toch hebben de twee wat twijfels. Er ging toen de geldpot bijgevuld was één iemand meteen mee naar boven achter Mehmet aan fluistert Fay. Linda vraagt Demi. Fay bevestigt dit en merkt op dat het vreemd is dat Linda na die tijd alleen maar boven op de vide is geweest. Zal ze het geld toch willen? gaat Fay verder. De twee denken dat Linda hier serieus over na aan het denken is. Zal zij Utopia gaan verlaten voor het geldbedrag dat nu in het kistje zit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 10:48

    Van mij mag ze hoe eerder hoe beter die Linda weg is. doet zich zo anders voor dan dat ze in werkelijkheid is. In het begin was ze heel anders dan nu. Dat is pas een schaap in wolfskleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *