Linda, Demi, Fay en Cemal vragen zich af of het publiek volgende week mee mogen stemmen

Linda, Demi, Fay en Cemal vragen zich af of het publiek volgende week mee mogen stemmen

Mijn bord hangt er niet roept Linda verbaast als ze naar de tweeling loopt. Het is wel logisch natuurlijk maar het voelt wel raar legt Linda verder uit. Ze hoeft vandaag niet te stemmen en heeft daar verschillende gevoelens bij. Linda vraagt of Demi en Fay zenuwachtig zijn voor vandaag. Fay laat weten dat ze een beetje gespannen is aangezien ze al meerdere keren genomineerd is verwacht ze deze keer ook stemmen. Maar ik ga me nog niet druk maken, eerst maar even afwachten wat er gaat gebeuren haalt ze haar schouders op. Ik denk dat het publiek volgende week mee mag stemmen spreekt Cemal daarna hardop uit. Linda, de tweeling en Cemal speculeren wat voor recht het publiek dan zou hebben. Het publiek moet toch ergens een stem krijgen? zegt Fay. Linda denkt dat dit pas in de finale gaat gebeuren. Ik denk dat alles wat wij speculeren niet uitkomt eindigt Romy stellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *