Mehmet bespreekt met Bas de finale van Utopia

Mehmet bespreekt met Bas de finale van Utopia

Mehmet en Bas zitten samen bij de liefdesbrug en bespreken hoe de finale van Utopia eruit gaat zien. Ik zou me voor mijn kop schieten als ik er niet alles aan had gedaan maar misschien gaat me dat positieve stemmen kosten zegt Mehmet. Bas knikt en laat weten dat hij denkt dat de stemmen van de paspoorthouders naar Mehmet of naar de tweeling gaan. Mehmet kijkt verbaasd en weet niet of Bas daar gelijk in heeft. Er worden wel spelletjes gespeeld hoor, de tweeling zit ook allerlei dingen met elkaar te bekokstoven voegt hij eraan toe. Bas kijkt alleen en reageert verder niet, Mehmet gaat verder door te zeggen dat hij denkt dat er vrijdag onverwachte dingen kunnen gebeuren. Je weet gewoon niet wat mensen gaan doen. Misschien f*ckt een iemand alles op schudt hij zijn hoofd aan het einde van het gesprek. Denk jij dat Mehmet gelijk krijgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *