Mehmet denkt dat hij kansloos is en gaat iets geks doen tijdens de nominaties

Mehmet denkt dat hij kansloos is en gaat iets geks doen tijdens de nominaties

Als Demi en Fay zich in de badkamer opmaken, komt Mehmet erbij staan om zich ook klaar te maken. Hij vraagt of de dames zin in de nominaties hebben. Fay knikt en vraagt of Mehmet op haar of haar zus Demi gaat stemmen. Ik ben kansloos dus ik moet iets geks gaan doen laat Mehmet op zijn beurt weten. Nieuwsgierig vraagt Demi wat Mehmet bedoelt met iets geks maar dit wil hij niet vertellen. En laat daarna weten dat hij de hele nacht niet heeft geslapen omdat Demi, Fay, Bas en Romy meer macht hebben en hij dit graag wil doorbreken. Succes dan vandaag sluit Fay af. Hoe zal dat aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *