Mehmet is niet blij met de fotoshoot van Romy en de tweeling

Mehmet is niet blij met de fotoshoot van Romy en de tweeling

Romy heeft geregeld voor de tweeling en haarzelf dat zij met zijn drieën een fotoshoot kunnen doen. De dames willen uitstralen dat zij de powervrouwen van Utopia zijn en daarom wil Romy een grote banner laten maken die in de loods wordt opgehangen.  De drie dames verwelkomen de fotograaf met open armen wanneer zij het Utopia terrein op komt lopen. De andere bewoners weten niets af van de actie van Romy en zijn daarom verbaasd de fotograaf te zien. Wat doe jij nou hier vraagt Bas terwijl hij de fotograaf begroet. We hebben even een vriendinnenshoot probeert ze Bas te vertellen. Bas en Ivan lijken het beiden niet te vertrouwen maar gaan al snel verder met de orde van de dag.

Terwijl de vrouwen samen met de fotografe opzoek gaan naar een geschikte plek om de foto’s te maken, hebben de mannen hun twijfels. De dames hebben aangegeven dat de fotoshoot uit de bv van Demi en Fay betaald wordt maar hier is Mehmet het niet geheel mee eens. He mr. finance, je weet dat er een vriendinnen shoot aan de gang is? Dat gaat allemaal van de eind pot af he, wat vind je daarvan? vraagt Mehmet aan Ivan. Ivan geeft amper een reactie en merkt op dat hij er niks vanaf wist. Maar je laat het allemaal maar gebeuren gaat Mehmet verder. Ook hier heeft Ivan niet veel op te zeggen. Hoe vaak heb jij investeringen van eigen geld afgewezen vraagt hij aan Mehmet. Ivan is van mening dat hij de fotoshoot niet kan weigeren. Ze mogen zelf weten wat ze met hun zakgeld doen benadrukt hij. Bas die zich ook met het gesprek bemoeit, zegt dat Ivan gewoon niet moet betalen. Hoe zal dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. RINA at 18:29

    Memmeth moet nodig zeggen wat wel en niet goed is. Met zijn pasjes doorknippen. Ik hoop dat die meiden met 3 erin blijven.

  2. Ruud at 18:01

    Mehmet moet gewoon zijn mond houden zelf heeft hij nooit iets gedaan in utopia alleen een beetje de finance meer niet en jij heb ook zakgeld van waar uit !!!! Je bent eigenlijk een afgekeurde persoonlijkheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *