Demi, Fay en Romy wantrouwen mede bewoner Bas

Demi, Fay en Romy wantrouwen mede bewoner Bas

Vandaag hebben Demi, Fay en Romy een fotoshoot gehouden omdat zij zichzelf als powervrouwen willen neerzetten van Utopia. De overige bewoners wisten hier niets vanaf en waren daarom stomverbaasd dat de dames dit zonder overleg hadden geregeld. Nu de fotoshoot voorbij is, vinden Demi, Fay en Romy dat Bas verdacht gedrag vertoond. De dames zijn bang dat Bas ook iets regelt voor de mannen in Utopia en is daarom achterdochtig met de dingen die hij doet. Wanneer Bas aan de telefoon is, is Fay benieuwd wie hij belt. Fay vraagt het aan Bas maar ondanks Bas de waarheid spreekt vertrouwt ze het niet. Om te achterhalen of Bas wel eerlijk is tegen hen belt ze het nummer wat Bas heeft gebeld terug. Oh sorry, verkeerd verbonden zegt Fay wanneer er wordt opgenomen. De dames zijn erachter gekomen dat Bas toch de waarheid tegen hen heeft gesproken. Zal het vertrouwen van de vrouwen weer terug zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 16:24

    Ja Fay dat krijg je hé als je zelf niet te vertrouwen bent, jij en Demi met name net als Bas.
    Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *