Romy en de tweeling weigeren Rienk te helpen

Romy en de tweeling weigeren Rienk te helpen

Demi, Fay en Romy hebben vandaag een fotoshoot gehad. Omdat de dames een bepaalde achtergrond wilde moesten zij een bank verplaatsen. Wanneer zij vroegen of Rienk hen wilde hebben met de bank verplaatsen, had hij hier geen zin in. Nu Rienk zelf hulp nodig heeft om een stoel te verplaatsen, kan Rienk het uitzoeken. Willen jullie mij helpen de stoel optillen? maar de dames hebben hier totaal geen zin in. Nee sorry zegt Fay verbaast. Je wilde net ook niet helpen met de bank voegt ze eraan toe. Ook Romy is verbaasd over Rienk zijn vraag, aangezien hij hen ook niet wilde helpen. Rienk legt uiteindelijk bij zich neer dat de dames niet gaan helpen en loopt boos weg, vrouwen, je kan beter kippen houden eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *