Romy is benieuwd wat er gaat gebeuren tijdens de nominaties, ze heeft het gevoel veilig te zijn

Romy is benieuwd wat er gaat gebeuren tijdens de nominaties, ze heeft het gevoel veilig te zijn

Romy, Demi en Fay hebben vandaag een fotoshoot gehad, omdat zij de laatste drie vrouwen in Utopia zijn. De dames hebben goede en slechte tijden gekend maar de laatste tijd kunnen zij het goed met elkaar vinden. Ze zijn zelfs samen met Bas, een pact aangegaan. De vier hebben afgesproken dat ze met hun groepje in de finale willen eindigen en elkaar hierbij te helpen. Echter heeft het telefoongesprek met Chipp daar verandering in gebracht. Hij heeft Fay laten inzien dat Romy een grote concurrent is en hij noemde haar wisselvallig. Hierdoor is Fay gaan twijfelen en het lijkt haar dan ook beter om Romy Utopia uit te werken. Demi vindt dit erg moeilijk maar denkt ook dat dit om te winnen een handige zet is. Ook Bas die erg gesteld is op Romy, overweegt dit te doen. Romy heeft echter niks door. Als de drie dames van het zonnetje aan het genieten zijn, begint ze over de nominaties. Morgen is het alweer zover zucht Romy. En is benieuwd wat er gaat gebeuren maar heeft het gevoel dat Bas, Demi, Fay en zijzelf zich geen zorgen hoeven te maken. Zal Romy in de gevarenzone terecht komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 10:01

    ik vind het echt dom als Bas en de Twins op Romy gaan stemmen, dan staan ze volgende week veel zwakker. Het beste wat ze kunnen doen is Ivan en Mehmet samen nomineren met hun allebei 6 stemmen te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *