Fay en Demi zijn kwaad op Rienk omdat hij met dingen gooit

Fay en Demi zijn kwaad op Rienk omdat hij met dingen gooit

Als Demi, Fay, Romy en Rienk in de zon aan het relaxen zijn, klinkt er een dof geluid. Fay zet geschrokken haar bril af en vraagt wat dat was. Kwam het uit de lucht vraagt ze. Op dat moment schiet Rienk in de lach. Sorry, het ging per ongeluk voegt hij eraan toe. In tegenstelling tot Rienk kan Fay er niet om lachen. Ik ben bloedserieus, hoe vaak moet ik het nog zeggen? schreeuwt ze kwaad. Rienk benadrukt nogmaals dat hij het niet expres deed maar volgens Fay gooit hij net iets te vaak met dingen. Het kwam bijna in mijn ogen gaat ze verder. Rienk blijft lacherig doen en dit maakt Fay nog bozer. Echt niet meer doen Rienk, even serieus snauwt ze. Wat doe ik verkeerd dat jij mij zo moet irriteren? vraagt ze Rienk die hier geen antwoord op geeft. De twee kibbelen nog even door en Fay laat Rienk goed weten dat zie hier niet van gediend is.

Na de discussie tussen Rienk en Fay bemoeit ook Demi zich met het gesprek. Met een boze toon spreekt ze Rienk aan. Het is echt heel irritant wat je doet. We hebben een paar keer gevraagd om geen dingen te gooien en toch doe je het. Wat begrijp je niet vraagt ze Rienk. Rienk merkt op dat hij soms gewoon met dingen gooit maar dat hij in het vervolg de andere kant op zal richten. Over tien dagen heb je er helemaal geen last meer van gaat hij verder. Dit valt bij Demi verkeerd. Ze wil dat Rienk er per direct mee stopt en na wat boze woorden van Demi haar kant loopt Rienk weg. Echt een irritante broer sluit Demi af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *