Ivan vindt dat hij de titel verdient, de rest doet helemaal niks

Ivan vindt dat hij de titel verdient, de rest doet helemaal niks

Terwijl Ivan druk bezig is op het Utopia terrein ziet hij Romy, Demi en Fay op de banken in de zon liggen. Bas en Rienk zitten even verderop en spelen met een bal. Kijk ze daar eens lekker chillen zegt Ivan tegen zichzelf waarna er een diepe zucht volgt. Onze poppetjes gaat hij verder terwijl hij naar de dames kijkt. En dit moet kans maken op de titel? vraagt hij zichzelf vervolgens af. Hij is overduidelijk niet te spreken over zijn mede bewoners en staat de boel een flinke tijd te observeren. Het is luilekkerland, ze doen helemaal niks meer gaat hij verder. En dan zijn het ook nog zogenaamd vriendinnen zucht hij. Volgens Ivan is er niet veel meer over van Utopia. Hij vindt het jammer dat hij niet omringt is door de juiste personen, zo zegt hij tegen zichzelf. De volgende waar Ivan zich op richt is Rienk. Daar hebben we onze penthouse verblijvende, kaas etende zwerver vervolgt hij met een zucht. Ook over Bas is Ivan niet helemaal te spreken. Hij heeft maar een conclusie hij is de enige die de titel verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *