Bas en Ivan halen elkaar flink naar beneden

Bas en Ivan halen elkaar flink naar beneden

Heb jij mijn bokaal al af vraagt Ivan aan Bas als hij hem bezig ziet. Nee, het is geen troostprijs antwoordt Bas. Je moet hem nog lakken voor me gaat Ivan verder, waarna hij benadrukt dat hij het ding niet eens mooi vindt. De kans is ook heel klein dat jij hem wint gaat Bas verder. Ivan ziet dit anders en zegt dat de kans dat hij hem wint groter is dan de kans dat Bas hem wint. De twee belanden vervolgens in een gesprek waarbij ze elkaar flink naar beneden halen. Zo verwijt Ivan dat Bas een leger om zich heen aan het bouwen is en Bas vindt dat Ivan paranoïde is. Wat wil je nouvraagt Bas uiteindelijk. Dat je mij als je opperste ziet, baas boven baas, de enige die de titel waard is reageert Ivan. Ik wil het best tegen je zeggen maar dan lieg ik antwoordt Bas gevolgd door een lange stilte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Heidy at 10:18

      Wat een ongelofelijke kapsones figuur is die Ivan zeg, de enige die de titel waardig is zegt hij. Nou echt niet in geen honderd jaar. Dan gun ik het nog eerder aan Bas. Van mij mag Romy hem winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *