Ivan en Bas hebben ruzie over de financiën

Ivan en Bas hebben ruzie over de financiën

Sinds Mehmet zijn financiële taak heeft neergelegd heeft Ivan deze taak overgenomen. Nadat hij eindelijk de wachtwoorden van Mehmet heeft ontvangen gaat Ivan aan de slag. Hij vraagt de bewoners om hem heen om de turflijsten van het drankjes die zijn genuttigd. Romy pakt de lijst erbij maar Bas vindt dat Ivan dan ook het zakgeld moet uitkeren. Alles naar de bv antwoordt Ivan. Hier is Bas het helemaal niet mee eens. Je kan niet verwachten dat ik voor mijn drankjes betaal maar al het geld dat ik verdien moet afdragen aan de bv merkt hij op. Tuurlijk moet je betalen, je drinkt veel snauwt Ivan terug. Daarna verandert de toon in het gesprek en belanden te twee in een discussie. Bas vindt dat Ivan zomaar aannames doet en Ivan vindt dat Bas niet eerlijk is. Die financiën plek doet wat met mensen, je krijgt het gelijk hoog in je bol snauwt Bas. Dan worden er alleen maar lelijke opmerkingen over en weer gemaakt en de mannen komen er niet uit. Boos gaan de twee uit elkaar. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *