Rienk is boos en voelt zich bedreigd door Ivan

Rienk is boos en voelt zich bedreigd door Ivan

Linda is klaar met Rienk en besluit daarom om met hem te gaan praten. Ze zoekt hem op bij de werkschuur en vertelt dat zij ook een gesprek met Ivan heeft gehad en hem heeft verteld wat Rienk over hem heeft gezegd. Hij was er niet zo blij mee maar daar komt hij zelf op terug bij jou begint Linda het gesprek. Rienk laat weten dat hij vannacht heeft gedroomd dat Ivan hem naar huis zou sturen. Linda vindt dat Rienk erg negatief is over Ivan en vindt dat niet tof. Ik laat mijn keuze er niet door beïnvloeden maar anderen misschien wel legt hij uit. Rienk vindt dat Ivan te heftig Cemal heeft aangepakt gisteren en heeft er daarom iets van gezegd. Ik mag toch zeggen wat ik wil? voegt Rienk er fel aan toe. Linda neemt het voor Ivan op en Rienk gaat er vol tegenin. Ivan geeft altijd een overreactie als het hem niet bevalt verheft Rienk zijn stem. En wat ik zeg bevalt hem ook niet en dan gaat hij mij bedreigen, alweer! Maar weet je, I don’t give a f*ck gaat hij boos verder. Linda probeert rustig met hem verder te praten over de situatie maar Rienk is niet meer voor rede vatbaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Nans at 18:33

    Rienk laat je niet gek maken door ivan, je trilt door zijn agressie maar laat het je niet gek maken, please!!! Romy heeft je steun nodig en je vond romy een echte winnaar dus steun haar, aub!!!!!!

  2. Zwaan at 13:48

    Rienk heeft mentale hulp nodig, maar die moet hij niet in Utopia zoeken. Hij is geen utopiaan, hij is een gekkie.

    • Nans at 13:28

      Helemaal mee eens, rienk spreekt de waarheid, vreselijk dat ivan zo met zijn vrienden omgaat, dat ie zo slecht is om op cemal te stemmen, terwijl cemal een rechtvaardige winnaar is, hoe anders moet een winnaar er uit zien en dat is cemal, dat was de utopiaan van utopia, menseijk, zacht en een echte winnaar, hoop dat romy beide voor hun wint maar ja durf het bijna niet te zeggen want dan keert het zich weer tegen haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *