Romy gaat niet meer tactisch stemmen, het heeft geen zin meer

Romy gaat niet meer tactisch stemmen, het heeft geen zin meer

Als Romy Bas ziet zitten op de schommelbank, gaat ze naast hem zitten om te praten over de nominaties. Cemal heeft me gevraagd om op jou te stemmen morgen zegt Bas direct als ze bij hem zit. Volgens Romy maakt het niets uit op wie hij morgen zal stemmen. Dat weekje langer maakt niets uit, want volgende week ben ik het als ik morgen blijf vertelt ze. En legt verder uit dat ze het spel tactisch kan gaan spelen, om zo langer te blijven maar dat ze dat niet wil. Het staat veel te ver bij me vandaan voegt ze eraan toe. Ook snapt ze niets van de stemmen van Ivan. Waarom kiest hij Cemal? Waarom? vraagt ze lichtelijk wanhopig. Bas kan het ook niet allemaal verklaren maar is wel duidelijk over zijn eigen stemmen. Ik wil Mehmet eruit hebben, ik vertrouw hem voor geen meter vervolgt hij. Al snel begint Romy weer over morgen. De enige manier om ervoor te zorgen dat ik langer kan blijven dan een week is het spel spelen zegt ze rustig tegen hem. En ik zit erover te denken om dat te gaan doen gaat ze verder. Wat zou jij doen als je in mijn schoenen stond vraagt Romy Bas. Bas antwoordt dat hij dat niet weet. De twee praten nog even door over de moeilijke situatie maar ze zijn er duidelijk nog niet over uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *