Rienk vindt het niet eerlijk dat de tweeling op Romy heeft gestemd

Rienk vindt het niet eerlijk dat de tweeling op Romy heeft gestemd

Na de nominatie ronde van vandaag zitten Linda, Rienk, Mehmet en de tweeling beduusd bij elkaar. Ineens zit het koppel in de gevarenzone en dat is bij iedereen een hard gelag. Rienk voelt een irritatie bij de tweeling omdat ze op zijn vriendin Romy hebben gestemd. De juiste motivatie bij deze stemming ontbreekt zegt Rienk fel. Demi en Fay zien het niet zo en proberen zich te verdedigen. Rienk vindt het een actie reactie en daar moet je je in Utopia zo ver mogelijk van distantiëren is zijn mening. Linda zegt dat ze de stemming van de tweeling snapt en gaat tegen Rienk in. Demi en Fay zijn er altijd eerlijk voor uitgekomen dat ze het spel spelen. Of je er nou voor of tegen bent, ze zijn wel eerlijk”, neemt Linda het voor de twee op. En vertelt verder dat ze een lang gesprek heeft gehad met Romy over de stemmingen en het praten erover en ze heeft altijd ontkent dat ze er met Cemal over sprak. Tot ik concrete voorbeelden ging noemen en toen sprak ze er ineens wel over voegt ze eraan toe. Je moet niet het een zeggen en het ander doen want dan verlies je je geloofwaardigheid besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 12:59

    Wat is Linda aan het veranderen zeg, maakt zich iedere dag op, is vrolijk, lacht (nep) veel lijkt wel of ze zich anders voordoet dan dat ze is. Of ze heeft zich altijd anders voorgedaan. Als ze lacht lacht ze niet echt tenminste haar ogen lachen niet. Ik hoop echt niet dat zij gaat winnen, is voor mij geen echte Utopiaan. Ik hoop dat Romy er wordt uitgestemd, terecht dat ze veel stemmen heeft gekregen en zeker van de twins. Die zijn tenminste altijd eerlijk geweest is iets wat Romy niet is, zij begrijpt het woord eerlijk niet volgens mij. Cemal mag er van mij nog in blijven en misschien ook wel winnen.

  2. henk at 12:52

    Romy ging vorige week vol op Fay dus nu niet gaan zitten janken bovendien liep ze naar buiten en zei ze morgen ben je weg bitch niet dus nu is de bitch zelf de pisang waarschijnlijk net goed.

  3. joke gotte at 18:21

    Rienk waar bemoeit hij zich mee,ga lekker naar huis en boontje komt om zijn loontje he Romy want als iemand vals gespeeld hebt ben jij het wel .En Linda heeft gelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *