Cemal en Romy delen hun verdriet met elkaar nu ze beiden genomineerd zijn

Cemal en Romy delen hun verdriet met elkaar nu ze beiden genomineerd zijn

Nadat Cemal en Romy met anderen hebben gepraat, lopen de twee hand in hand naar buiten. We gaan gewoon morgen daar samen staan, we gaan niet opgeven begint Romy. Cemal knikt en zegt dat hij het als een opluchting ziet, dat hij nu de uitslag van de nominaties weet. De twee staren vervolgens in elkaars ogen en al snel begint Romy hard te huilen. Ook Cemal wordt emotioneel en de tranen rollen ook over zijn wangen. Ze slaan allebei hun armen om elkaar heen, terwijl ze door blijven huilen. Ik hou van jou zegt Cemal. Ik ook van jou reageert Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Corry Weijermans at 16:15

    Als Cemal en Romy weg worden gestuurd dan ben ik klaar met heel Utopia, en ik zal niet meer streamen en zeg mijn lidmaatschap op!!
    En ga al zeker niet kijken naar Utopia 2 alles is doorgestoken kaart en zo voorspelbaar, zo ook deze stemming!! Het vide trio is echt paranoia, en het wordt allemaal gevoed door die bitch Linda!!
    Die zich voordoet als de onschuld zelf als ze voor je staat. Dat is de ergste die er is!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *