Hoe reageert Cemal nu hij genomineerd is?

Hoe reageert Cemal nu hij genomineerd is?

Nadat Cemal met Ivan heeft gepraat over het feit dat hij genomineerd is komt Cemal Linda tegen. Ze vraagt hoe het met hem gaat. Ik ben ergens wel opgelucht vertelt Cemal aan haar. Ik wist dat het eraan zat te komen en het is goed zo. Het is niet meer mijn Utopia legt hij verder uit. Echt vraagt Linda verbaasd, waarna Cemal kalm reageert dat het echt zo is. Het is kiezen tussen Bonnie of Clyde zegt Linda tegen hem. Kies maar de wolf in schaapskleren antwoordt Cemal. Als hij uitgepraat is met Linda, komt Mehmet op hem af, die ook vraagt hoe het met hem gaat. Nadat Cemal heeft uitgelegd dat hij kalm is met de uitslag, vraagt Cemal Mehmet om een gunst. Ik wil je vragen om haar hier te houden zegt hij tegen hem. Mehmet zegt dat hij wist dat deze vraag ging komen en dat hij de vraag ook van Romy verwacht maar dan over Cemal. En ik weet niet of ik de juiste persoon ben om dit aan te vragen vervolgt hij. Wie gaat er naar huis morgen, Romy of Cemal?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *