Hoe reageert Romy nadat ze genomineerd is?

Hoe reageert Romy nadat ze genomineerd is?

De uitslag is bekend. Cemal en Romy zitten samen in de gevarenzone. Hoewel Romy tijdens de nominaties al moest huilen nadat Ivan zes stemmen aan Cemal had gegeven, blijft ze na de uitslag opvallend rustig. Met haar ogen dicht knikt ze langzaam haar hoofd, ze draait zich om naar Cemal en even pakken de liefjes elkaars handen vast. Dit was de worst-case scenario voor het koppel. Romy staat vervolgens op en loopt naar buiten. Niet veel later komt ze Bas en Linda tegen die haar een dikke knuffel geven en haar troosten. Kies voor Cemal morgen fluistert Romy tegen Bas. Bas zucht dat hij haar niet naar huis kan sturen. Beloof het vraagt Romy nog een keer en ze loopt terug de loods in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *