Romy vraagt zich af waarom anderen wel heftige uitspraken mag doen en zij en Cemal lief moeten blijven

Romy vraagt zich af waarom anderen wel heftige uitspraken mag doen en zij en Cemal lief moeten blijven

Gisteren zijn Cemal en Romy door Linda en Mehmet geconfronteerd. Linda en Mehmet hebben namelijk van hun oud bewoners bezoek te horen gekregen dat Cemal en Romy zich puur en eerlijk voordoen maar dit niet altijd zijn. Dit kon het bezoek onderbouwen door een aantal situaties te noemen waarin Cemal en Romy over de groep en de stemming hadden gesproken. Cemal en Romy werden vergeleken met het beruchte liefdeskoppel Bonnie & Clyde, iets wat de twee jonge erg heeft laten schrikken. Cemal wil er vandaag graag over praten met Romy. Ik weet dat we niet zo zijn, dus ik zit er niet mee zegt Romy. Maar Cemal geeft toe dat hij er slecht door heeft geslapen. Romy legt daarna uit dat de oud bewoners waarschijnlijk kleine momenten hebben gezien, waarin zij of Cemal emotioneel hebben gereageerd. We weten zelf dat we niet Bonnie & Clyde zijn benadrukt ze. En drukt hem op het hart dat ze zolang ze zichzelf nog in de spiegel aan kunnen kijken, ze er niet mee hoeven te zitten. En waarom mogen anderen wel heftige uitspraken doen en moeten wij altijd lief blijven? vraagt ze zich hardop af. Hier is Cemal het helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. kaatje at 09:23

    Jammer, dat ze beiden zo dom zijn en niet intelligent, aardig en behulpzaam, dat zeker. Maar uitspraken zoals, rotte appels, weg, weg, weg, gaat ze nu de kop kosten. Jammer voor Cemal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *