Mehmet legt Fay uit waarom hij Billy weg heeft gestuurd uit Utopia

Mehmet legt Fay uit waarom hij Billy weg heeft gestuurd uit Utopia

Fay behoorde gisteren tot de genomineerden en zat in de gevarenzone maar dankzij stemmen van onder andere Mehmet heeft zij Utopia niet hoeven verlaten. Demi, Fay en Mehmet zoeken elkaar op en hebben een goed gesprek met elkaar op de vide. Mehmet verteld dat hij zo zijn redenen had om het verblijf van Fay te verkiezen boven het verblijf van Billy. Ik vertrouwde haar niet volledig legt de twee uit. En vertelt dat hij haar vertrouwen heeft geprobeerd te testen maar dat zij niet geslaagd is voor deze test. Hij voegt eraan toe dat als Fay goed had opgelet ze het misschien wel aan had kunnen zien komen. Fay is het daar niet helemaal mee eens. Aan de ene kant had ik goede hoop maar ik durfde me nergens aan vast te houden legt ze verder uit. Dat neemt overigens niet weg dat ze heel erg blij is om nog in Utopia te zijn en dat ze Mehmet dankbaar is voor zijn stem. Het drietal praat nog lang verder over allerlei zaken en lijkt wat nader tot elkaar te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *