Sanne confronteert Joaquin en Timothy, hebben zij geld verstopt?

Sanne confronteert Joaquin en Timothy, hebben zij geld verstopt?

Een aantal bewoners die in het huisje zitten twijfelen of het financieel nog goed gaat in Utopia 2. Mike vraagt daarom aan de anderen in het huisje of iemand weet waarom de bewoners in de caravan allemaal honderd euro hebben. Brenda vindt het ook verdacht. Zij verdenkt Shelley. Volgens Brenda is er veel digitaal geld binnengekomen bij Gerrit en kan Shelley dit verrekenen met het contact geld van Kniptopia. Mike twijfelt. Hij heeft namelijk van Timothy gehoord dat hij eerder geld heeft verstopt.

Wat later praten Sanne en John ook over vertrouwen en de financiën. Ik vertrouw die gasten niet zegt John tegen zijn mede bewoner. Soms heb ik het idee dat ze geld achterhouden daar voegt hij eraan toe terwijl hij kijkt naar de stacaravan. Op dat moment legt Sanne uit dat ze eerder tot een ontdekking kwam, dat er een gat achter de caravan is. Een gat waar mogelijk geld verstopt had kunnen zijn. John bevestigt dat het gat waar Sanne het over heeft daadwerkelijk het gat is waar het geld verstopt zat. Hier was hij ook al achter gekomen. Nu Sanne zeker is van haar zaak confronteert ze Joaquin en Timothy. En vraagt direct aan de twee mannen of ze geld verstopt hebben. Hoe kom je daarbij? vraagt Joaquin. De twee vertellen haar daarna dat ze echt geen geld verstopt hebben. We hebben zelfs onze fooi in de bv gestopt, terwijl de anderen dat niet deden eindigt Joaquin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *