Er gaat flink wat mis in de organisatie van de jam sessie evenement in Utopia 2

Er gaat flink wat mis in de organisatie van de jam sessie evenement in Utopia 2

De bewoners houden een jamsessie. Het is een initiatief van Brenda maar het lijkt erop dat Brenda de druk niet aan kan. Het duurt niet lang meer voor het evenement van start gaat en ze heeft al veel voorbereid. Toch gaat er van alles mis. De telefoon is kwijtgeraakt en hiermee kan ze als enige snel contact opnemen met de artiesten die naar het evenement komen. Brenda roept daarom de groep bij elkaar om een oproep te doen. Ik wil dat iedereen in zijn zakken gaat zoeken. Die telefoon moet nu boven water zegt ze tegen iedereen maar de anderen lijken niet onder de indruk. Dus zoeken zegt ze met een boze blik in haar ogen.

Daarnaast is er een volgend probleem. De geluidsman die geregeld was kan helaas niet komen en heeft afgezegd. Brenda probeerde uiteraard een nieuwe geluidsman te regelen maar dat kon enkel via de mail omdat de telefoon zoek is. Wanneer Brenda achter de laptop zit om te kijken naar nieuwe e-mails komt ze tot de ontdekking dat de vervangende geluidsman akkoord heeft gegeven om vanavond te komen. Yes schreeuwt ze blij uit. De geluidsman vraagt in de e-mail of het een probleem is als hij wat later komt. Natuurlijk zegt Brenda hardop met een lach op haar gezicht. En geeft aan dat het al heel mooi is dat er een geluidsman aanwezig is op het evenement. De bewoners lijkt nu minder gestrest te zijn.

Om 19:00 uur zou het evenement officieel van start gaan, maar dat is door omstandigheden niet gelukt. De bezoekers van de jamsessie zijn al wel aanwezig. Ondertussen bouwen de geluidsmensen het podium verder op met apparatuur en checken een aantal bewoners de aggregaten. Shelley en Sanne zijn ondertussen druk bezig met het maken van twisters. Dit zijn aardappelen die gesneden zijn met een twister apparaat die vervolgens gefrituurd worden. Hopelijk verloopt het evenement beter, je leest er zo meer over terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 102    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *