Het roze koeken mysterie is opgelost!

Het roze koeken mysterie is opgelost!

De roze koeken zijn aangevreten en dat pikt Sanne niet. Samen met Brandon wil ze op zoek naar de dader, maar wanneer Sanne Timothy beschuldigd, is Brandon van plan om Timothy alleen te confronteren. Brandon zet een grappig stemmetje op en doet zich voor als een detective. Ik ga de zaak oplossen van de roze koeken mysterie zegt hij. En loopt richting de verdachte Timothy. Jij bent medeplichtig in de zaak van de roze koeken mysterie zegt hij tegen Timothy. Verdachte Timothy geeft direct toe. Wij hebben ze opengemaakt. Een klein stukje. Het waren wij vier voegt hij eraan toe. Timothy legt uit dat hij wilde testen met drie anderen hoe snel een opengemaakt pakje uitnodigt tot het opeten van een volledig pak koek. Dat is aansporing tot misdaad pleit Brandon. Timothy geeft vervolgens aan dat hij het samen met Mike, John en Joaquin heeft bedacht. Ik kwam, klokslag half tien, aanlopen. Nee, Tim! Hier kom je niet mee weg. In deze Scooby Doo zaak verklaar ik jou, Joaquin, Mike en John schuldig. Jullie zijn medeplichtig John en Mike eindigt Brandon, terwijl hij de koekjes uit de verpakking haalt. Willen jullie ook een koekje? Ze eten allemaal verder. Zaak opgelost gaat Brandon verder terwijl hij John zijn koekje overhandigd. Moet ik die koek in je oren stoppen, of zo? eindigt John boos.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *