John neemt het op voor mede bewoners Joaquin en Timothy

John neemt het op voor mede bewoners Joaquin en Timothy

Brenda organiseert een evenement maar wil een bepaald kraampje niet op het evenement. Ze loopt daarom langs John voor advies maar die geeft Brenda geen gelijk. Als ik een evenement organiseer en ik mag een paar mensen niet, dan kan ik niet zeggen dat zij er niet mogen staan. Het evenement en het terrein is van iedereen benadrukt hij. Brenda geeft op haar beurt aan dat het haar daar niet om gaat. Ze vindt dat sommige mensen zich niet genoeg inzetten voor het evenement terwijl ze wel hebben aangegeven te willen helpen. John snapt dat Brenda zich hier aan kan ergeren maar hij herinnert haar eraan dat John samen met Mike ook een tijd heeft gehad dat ze nergens bij wilden helpen. Dat doen zij nu ook maar je kan ze niet verbieden om iets te gaan verkopen op een evenement. Brenda begrijpt John zijn punt en wil daarom met Joaquin en Timothy gaan praten. John biedt aan om zelf met hen te praten omdat hij ze toch nodig heeft voor iets. Maar dan wil ik wel dat ze hun kraampje af hebben voor 14:00 uur vanmiddag roept Brenda hem na.

Na zijn gesprek met Brenda loopt John direct naar Timothy en Joaquin toe. Aangekomen bij Timothy legt hij uit hoe het terrein van iedereen is en dat iedereen recht heeft om te verkopen tijdens een evenement. Maar dan verwacht ik van jullie dat jullie ook meehelpen met afbreken en opruimen na afloop voegt hij eraan toe. Tuurlijk antwoordt Timothy. En dat jullie je kraampje af hebben voor 14:00 uur gaat John verder. En voegt eraan toe dat hij weet dat het kraampje een paar keer kapot is gegaan maar dat hij het daar verder niet over wil hebben. Samen lopen de twee naar Joaquin. Jullie hebben net zoveel recht als iedereen om te verkopen. Hij herhaalt wederom dat de mannen hun spullen om 14:00 uur klaar moeten hebben en dat ze na afloop mee moeten helpen met opruimen. Joaquin vindt dit net als Timothy geen probleem. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *