Brenda gaat voortaan in een iglo wonen en deze is zojuist gearriveerd in Utopia 2

Brenda gaat voortaan in een iglo wonen en deze is zojuist gearriveerd in Utopia 2

Een pakketje is gearriveerd in Utopia 2 voort Brenda. Ze wil graag een iglo als huisvesting gebruiken en heeft deze dan ook besteld. Ze loopt naar de poort waar het pakketje is geleverd. Wanneer ze hem optilt, komt ze er al snel achter dat het een zwaar pakketje is. Brenda heeft iglo. Brenda ken ‘m niet tillen. Heel zwaar. Help. Alsjeblieft zingt Brenda vrolijk en trots voor de poort. Brandon schiet te hulp en neemt het pakketje over. Gruwelijk! zegt hij. Ook Mike is komen kijken. Nou, ga hem maar in elkaar zetten dan zegt Mike met een lach op z’n gezicht. Volgens Gerrit is de iglo maar liefst twee meter breed. Daaraan voegt Brenda toe dat die totaal een diameter heeft van 3,6 meter. Brenda krijgt direct hulp van Shelley en de twee gaan aan de slag met bouwen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *