Merel roept de groep bij elkaar, ze wil weten wie aan haar schrift gezeten heeft

Merel roept de groep bij elkaar, ze wil weten wie aan haar schrift gezeten heeft

Het is alweer een paar dagen geleden dat er een pagina uit Merel haar schrift is gescheurd. Vandaag lijkt het erop dat Merel op onderzoek uit wil gaan. Ze gaat hiervoor eerst naar Brenda. Ik ga er vandaag achter komen wie mijn blaadje uit mijn schrift heeft gescheurd zegt ze tegen haar mede bewoner. En ondervraagt vervolgens eerst Brenda, maar zij geeft aan dat zij het echt niet heeft gedaan. De jongens leken oprecht maar ze hebben al wat meer geflikt geeft ze aan bij Brenda. Omdat ze er niet zo 1-2-3 uitkomt, wil ze Brenda haar hulp hebben. Brenda is echter druk met het bouwen van haar iglo. Haar speurtocht zet voort wanneer ze richting John toe loopt. John geeft aan dat het altijd een rommel is geweest in Utopia 2. Houd je spullen bij je benadrukt hij. Bovendien zitten we hier ook met vocht voegt hij eraan toe.b Vervolgens komt Merel bij Mike terecht. Mike geeft aan het niet te hebben gedaan maar adviseert haar om de groep bij elkaar te roepen en het iedereen op de man af te vragen. Er zit in een leugenaar in het midden, ik zal het f*cking hard aanpakken gaat hij stellig verder tegen Merel.

Niet veel later roept Merel de groep dan ook bij elkaar. Zodra iedereen er is neemt ze het woord. Iemand heeft in mijn boekje gekeken en twee blaadjes uit mijn schrift gescheurd begint ze tegen de groep. Ik vind dat niemand aan elkaars persoonlijke bezittingen moeten komen. En vraagt daarna wie het heeft gedaan maar niemand trekt zijn mond open. Brandon, Joaquin en Timothy hebben aangegeven dat zij foto’s hebben gemaakt van de bladzijdes in het schrift maar geen blaadjes eruit hebben gescheurd. Merel stelt voor heel de papierbak door te zoeken en daar beginnen de bewoners dan ook gelijk aan. Zullen ze erachter komen wie de blaadjes eruit hebben gescheurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 84    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *