Groot, goed nieuws voor de bewoners

Groot, goed nieuws voor de bewoners

Aan het begin van de avond zitten Mike en Jeffry samen achter de computer. Opeens begint Mike te glimlachen. Ik denk dat we de groep bij elkaar moeten halen, zegt hij blij en hij leest verder. Holy f*ck. Dit is gruwelijk. Jeffry roept meteen iedereen naar de caravan. Dames en heren, groot en goed nieuws!, schreeuwt de Fries over het Utopia 2 -terrein. De bewoners snellen naar de caravan. Als iedereen er is, vertelt Mike wat er in de mail staat. Beste bewoners…, begint de mannelijke bewoner te lezen. In jullie zoektocht naar een geschikte gezamenlijke ruimte denken wij een passende oplossing te kunnen bieden. De afzender van de mail heeft namelijk een watersilo in hun opslag staan. Deze kunnen wij jullie leveren voor een zeer schappelijke prijs, leest Mike voor. De mannelijke bewoner laat de meegestuurde foto’s zien en iedereen begint te klappen en te juichen. Echt vet, zegt Jessie. Zal de watersilo binnenkort op het Utopia 2 -terrein staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *