Adriaan heeft een leuk idee, hij vraagt Shelley voor een nep relatie

Adriaan heeft een leuk idee, hij vraagt Shelley voor een nep relatie

Shelley en Adriaan zitten met zijn tweeën in de zon. De veganist heeft een idee. We kunnen wel een keer voor de gein doen alsof we elkaar leuk vinden, zegt hij. Dan zou ik er vandaag niets van zeggen en dan doen we vanaf morgen elkaar leuk vinden. Shelley lijkt het idee wel wat te vinden. Oké, dan gaan we dat doen, zegt ze en Shelley geeft Adriaan een boks. Adriaan stelt voor om aan Hiske te vragen of ze iets van een tafeltje kan regelen, zodat hij daar met Shelley kan eten. Dat komt wel goed, lacht hij. Wat zou de reden zijn van Adriaans plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *